[google710c1a7e96dfd887.html]

Blog SiManis

Walau Tak Cantik Tapi Manis

Nak Tahu Lelaki Masih Teruna Atau Tidak??

 

Berikut merupakan antara beberapa kaedah atau cara untuk mengesan lelaki itu masih mempunyai teruna atau tidak. Artikel ini ditulis setelah dikaji serta membuat carian, perbualan dan perbincangan diantara beberapa orang sahabat lelaki dan perempuan.

1. Lelaki teruna membosankan apabila bercinta, gayanya agak “nerd”. gemar berlagak untuk menarik pasangannya.
2. Lelaki teruna juga sanggup menghabiskan banyak wang untuk pasangannya untuk menambat hati pasangannya.
3. Lelaki teruna suka mengintai-intai (curi pandang) perempuan cantik pada wajah berbanding lelaki tak ada teruna gemar melihat tubuh wanita.
4. Lelaki teruna berdegup kencang jantungnya apabila mendapati wanita cantik menyukainya.
5. Lelaki teruna segera mengalihkan pandangan apabila ditentang wanita cantik manakala lelaki tak teruna mengekalkan pandangan.
6. Lelaki teruna menunduk apabila dipandang wanita cantik dan menunjukkan reaksi gembira (mengetap bibir untuk cover senyum) tetapi lelaki tak teruna menunjukkan reaksi bersahaja.
7. Lelaki teruna terlalu sensitif, mereka akan sering menghubungi pasangannya sehingga dapat dan mereka akan rasa sedih yang amat sangat apabila diabaikan.
8. Lelaki teruna malu membuka mulut untuk makan atau bercakap di hadapan wanita yg cantik, lelaki teruna seperti “kena interview” apabila bercakap dan badannya kaku.
9. Lelaki teruna sering mengagung-agungkan pasangannya dan mengatakan orang lain tak cantik, mereka akan bercerita tentang pasangannya dan memuji-muji pasangan apabila berbual dengan kawan-kawan.
Entri ini tidak sama sekali berniat untuk menjatuhkan kewibawaan lelaki. Namun diakui bukan semua cara diatas dapat mengesan seseorang lelaki itu masih teruna atau tidak. Cuma sekadar berkongsi info dan maklumat yang baik berdasarkan carian, perbualan, kajian serta perbincangan.

Orang biasa nya duk sibuk sibuk macamana nak tengok wanita tu masih dara atau tidak kan?? Sekarang kita tahu la Nak Tahu Lelaki Masih Teruna Atau Tidak?? kehkehkeh!

Love!

~SiManis~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Category: education, santai

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge